Een korte vraag over een product of even snel de voorraad checken? Dat kan via ons speciale WhatsApp-nummer: 06 - 1714 7029. Bellen kan via 0252 - 527 790.

Kledingtassen

Informatie

Nieuwe producten

 • Sparco QRT-R Sky
  Sparco QRT-R Sky

  Ontworpen met behulp van de meest innovatieve CAD-software die...

  € 792,55
 • Sparco QRT-R
  Sparco QRT-R

  Ontworpen met behulp van de meest innovatieve CAD-software die...

  € 768,35
 • Sparco ADV SC
  Sparco ADV SC

  De Sparco ADV SC is een FIA 8862-2009 gehomologeerde stoel die bestand...

  € 4.228,95
Nieuw Alpinestars Komodo Travel Bag ZWART/ANTRACIET/WIT Bekijk groter

Alpinestars Komodo Travel Bag ZWART/ANTRACIET/WIT

6106118 140

Wie een reistas zoekt waar met gemak een compleet race-outfit in past hoeft niet verder te zoeken: de Alpinestars Komodo Travel Bag is dan de perfecte tas voor jou! Deze trolley voorzien van uitschuifbaar handvat heeft diverse compartimenten, zodat alles overzichtelijk kan worden opgeborgen. De Alpinestars Komodo is het ideale reismaatje!

Meer details

€ 239,95 incl. btw

 • De Alpinestars Komodo Travel Bag bestaat uit diverse compartimenten, welke eenvoudig samengevoegd kunnen worden om zo zelf de ideale indeling te bepalen. Het speciale schoenenvak is voorzien van een waterdichte, uitneembare en wasbare hoes. De hoeken van deze schitterende reistas zijn verhard voor extra bescherming van de inhoud en de bodem is rondom waterdicht, zodat de inhoud ook droog blijft wanneer de tas in een plas water of in modder staat. De wielen van de Alpinestars Komodo Travel Bag tas zijn professioneel gelagerd en het telescopische handvat kan indien gewenst volledig verborgen worden, zodat de tas naast een trolley ook als normale draagtas gebruikt kan worden.

  • Formaat: 94 x 45 x 40 cm.
  • Inhoud: 150 liter

9 andere producten in dezelfde categorie: