Een korte vraag over een product of even snel de voorraad checken? Dat kan via ons speciale WhatsApp-nummer: 06 - 1714 7029. Bellen kan via 0252 - 527 790.

Overalls

Informatie

Nieuwe producten

 • Elite Integrale F-S2
  Elite Integrale F-S2

  De Elite Integrale F-S2 is een stoer ogende integraalhelm welke ideaal...

  € 149,50
 • GP Tech ZILVERGRIJS
  GP Tech ZILVERGRIJS

  Alpinestars meest bekende en geliefde raceoverall is de GP Tech. Al...

  € 937,46
 • Tech 1 Race WIT/ZWART
  Tech 1 Race WIT/ZWART

  Opzoek naar een handschoen met hoge grip, maar voor een betaalbare...

  € 79,96
Sparco X-Cool Recharge Bekijk groter

Sparco X-Cool Recharge

001157RECHARGE

X-Cool behandeling in uw (Sparco) overall of ondergoed uitgewerkt? Dit is de oplossing om het weer actief te maken!

Meer details

€ 35,09 incl. btw

 • Iets wat vrijwel iedere coureur zal beamen is het feit dat het in een raceauto heet is, bloedheet zelfs! Een beetje zweten is niets ernstigs, maar ook hier zitten grenzen aan. Wanneer het lichaam van een coureur een bepaalde temperatuur bereikt gaat dit ten koste van het concentratievermogen, iets wat de rondetijden in negatieve vorm zal beïnvloeden. Om dit proces tegen te gaan heeft Sparco een revolutionair middel op de markt gebracht, genaamd X-Cool.

  X-Cool is een chemische product waarmee de stoffen van bepaalde overalls en ondergoed worden geïmpregneerd. X-Cool bestaat uit microcapsules met een actief bestanddeel dat vrijkomt wanneer er een bepaalde temperatuur wordt bereikt. De werkzame stof bestaat uit een essentie van menthol en draagt bij tot het verlagen van de lichaamstemperatuur van de coureur en het verplaatsen van de hete lucht moleculen van de huid buiten het overall. Het werkzame bestanddeel komt geleidelijk vrij waardoor het effect gegarandeerd is voor langere tijd, zelfs na veelvuldig wassen.

  Is de X-Cool in uw overall of ondergoed uitgewerkt? Met dit zakje kunt u 1 overall of 1 set ondergoed (shirt, broek, balaclava, sokken) weer voor langere tijd voorzien van X-Cool. Het enige wat u hoeft te doen is de inhoud toevoegen alszijnde wasmiddel in de wasmachine.

30 andere producten in dezelfde categorie: