Een korte vraag over een product of even snel de voorraad checken? Dat kan via ons speciale WhatsApp-nummer: 06 - 1714 7029. Bellen kan via 0252 - 527 790.

Categorieën

Informatie

Nieuwe producten

 • Elite Integrale F-S2
  Elite Integrale F-S2

  De Elite Integrale F-S2 is een stoer ogende integraalhelm welke ideaal...

  € 149,50
 • GP Tech ZILVERGRIJS
  GP Tech ZILVERGRIJS

  Alpinestars meest bekende en geliefde raceoverall is de GP Tech. Al...

  € 937,46
 • Tech 1 Race WIT/ZWART
  Tech 1 Race WIT/ZWART

  Opzoek naar een handschoen met hoge grip, maar voor een betaalbare...

  € 79,96

Disclaimer voor www.pro-racing.nl

Pro-Racing (Kamer van Koophandel: 28099362), verleent u hierbij toegang tot www.pro-racing.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

Pro-Racing behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Pro-Racing spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Pro-Racing.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Pro-Racing. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Pro-Racing nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Pro-Racing en haar licentiegevers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Pro-Racing, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.Pro-Racing - Your safety - Our business!
Satellietbaan 13C - 2181 MG Hillegom
T: 0252-527790
E: info@pro-racing.nl - W: www.pro-racing.nl