Een korte vraag over een product of even snel de voorraad checken? Dat kan via ons speciale WhatsApp-nummer: 06 - 1714 7029. Bellen kan via 0252 - 527 790.

Stoelen & accessoires

Informatie

Nieuwe producten

Stoelen & accessoires

Kuipstoelen, stoelbevestigingen, stoelframes en diverse handige accessoires; u vindt het allemaal bij Pro-Racing.

Stoelen & accessoires Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Stoelen

  Onmisbaar in een race- of trackday auto is een goede kuipstoel. Van een eenvoudige buizenframe stoel tot luxe carbon kuipstoel, Pro-Racing heeft het. Goed om te weten is dat er kuipstoelen met 2 verschillende keuringen zijn: FIA 8855-1999 met een geldigheidsduur van 5 jaar, en FIA 8862-2009 met een geldigheid van 10 jaar. Wij leveren het volledige assortiment FIA gekeurde kuipstoelen van Sparco. Op verzoek leveren wij ook kuipstoelen van Recaro, neem hiervoor contact met ons op.

 • Stoelbevestiging

  Een perfecte zitpositie is van groot belang om goed te kunnen presteren, daarom levert Pro-Racing diverse stoelbevestigingen om uw racestoel in de ideale hoek te monteren. Pro-Racing levert stoelbevestigingen van het Italiaanse topmerk Sparco.

 • Accessoires

  De racestoel optimaliseren kan met de handige accessoires die wij hier voor aanbieden. Van eenvoudig rugkussen tot een complete schuimkit; u vindt het bij Pro-Racing. Wij leveren stoelaccessoires van de merken Sparco en Schroth.

 • Stoelrails

  Een stoelrail is onmisbaar wanneer er meerdere personen met verschillende lengtes gebruik maken van één auto. Middels het omhoogtrekken van de hendel kan de stoel eenvoudig naar voren en naar achteren worden geschoven. De stoelrails die wij aanbieden zijn van het merk Sparco en zijn tevens geschikt om een zijmontage frame op te monteren.

 • Stoelframes

  De auto zo origineel mogelijk laten maar toch een racestoel willen monteren? Dan biedt een stoelframe de uitkomst! Deze frames maken (doorgaans) gebruik van de originele bevestigingspunten van de auto waardoor er geen aanpassingen nodig zijn en alles eenvoudig weer in originele staat hersteld kan worden. Naast merk- en type specifieke stoelframes zijn er ook enkele universele stoelframes verkrijgbaar. Pro-Racing levert stoelframes van Sparco en op verzoek van het Duitse topmerk Wiechers Sport. Neem hiervoor contact met ons op.